Svensk tillverkning
Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Logga in
Väggdekor Marilyn

Väggdekor Marilyn

Från: 763:-


Vänligen välj:
Väggdekor Marilyn. Nästan lika snyggt som orginalet. .
Vår väggdekoration Marilyn i corten är en unik och original väggkonst i rostig metall. Utformningen av dekorationen och dess motiv gör den unik och glamurös. Minimalistisk design och cortenmaterial passar till många inredningsstilar. Det ser bra ut i många olika interiörer i vardagsrum, sovrum, korridorer eller matsalar.

Den hängande väggprydnaden är gjord av ett ovanligt, tidlöst och extremt dekorativt material - cortenstål. Motivet är laserutskuret i 2 mm Corténstål.
Denna unika väggdekoration är också en bra presentidé till vänner eller släktingar. Det är ett perfekt val som bröllopsgåva.


STORLEK OCH MATERIAL:

58 x 60 cm (bredd x höjd)

77 x 80 cm (bredd x höjd)

96 x 100 cm (bredd x höjd)

 

CORTEN - MATERIALINFO:

Cortenstål, 2 mm.

Corten är ett mycket modernt material, extremt hållbart och mycket dekorativt på grund av sin fina rostyta. Corten är ett material som visar livets fullhet och tidens gång. Korroderat stål ger en varm känsla har en varm behaglig rödbrun färg. Cortenstål är inte homogent och monotont utan skiftar fint i kulören. Det skiljer sig från lackerat eller målat stål genom att varje produkt som tillverkas av det är unik. Varsamt brokiga färger och struktur på materialet gör själva stålet till en unik dekoration och en synlig accent av hemutrymmen. Corten fascinerar på ett intressant och originellt sätt.

Vi levererar denna produkt färdigrostad och med en förseglad ytan som gör att rosten inte färgar av sig.

 

INSTALLATION:

Det är enkelt att montera våra väggdekorer med den dolda upphängningen på baksidan och konstverket kan placeras inom- eller utomhus.

Vi skickar alltid med en monteringsmall, för enkel och snygg montering.

 

INDIVIDUELLA BESTÄLLNINGAR:
Vi erbjuder ett brett utbud av produktanpassning. Storleken på produkten kan anpassas efter dina behov. Kontakta oss gärna!


En produkt designad och tillverkad av Fasaddekor.se i vår egen svenska fabrik.

^ Upp ^
Copyright © 2023 Fasaddekor.se.