Svensk tillverkning
Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Logga in
Väggdekor Världen
Väggdekor Världen Väggdekor Världen

Väggdekor Världen

Från: 1041:-


Vänligen välj:
Väggdekor med temat världen. Världen symboliserar symbolisera mänskliheten och planeten vi bor på.
Världen i corten är en unik och original väggkonst i metall. Utformningen av dekorationen och dess budskap gör den mycket unik och symbolisk. Minimalistisk design och cortenmaterial passar till många inredningsstilar. Det ser bra ut i många olika interiörer i vardagsrum, sovrum, korridorer eller matsalar.

Den hängande väggprydnaden är gjord av ett ovanligt, tidlöst och extremt dekorativt material: cortenstål. Motivet är laserutskuren i den 2 mm tjocka stålplåten.
Denna unika väggdekoration är också en bra presentidé till våra vänner eller släktingar. Det är ett perfekt val som bröllopsdagspresent.


STORLEK OCH MATERIAL:

99 x 60 cm (bredd x höjd)

132 x 80 cm (bredd x höjd)

165 x 100 cm (bredd x höjd)

 

CORTEN - MATERIALINFO:

Cortenstål, 2 mm.

Corten är ett mycket modernt material, extremt hållbart och mycket dekorativt på grund av sin fina rostyta. Corten är ett material som visar livets fullhet och tidens gång. Korroderat stål ger en varm känsla har en varm behaglig rödbrun färg. Cortenstål är inte homogent och monotont utan skiftar fint i kulören. Det skiljer sig från lackerat eller målat stål genom att varje produkt som tillverkas av det är unik. Varsamt brokiga färger och struktur på materialet gör själva stålet till en unik dekoration och en synlig accent av hemutrymmen. Corten fascinerar på ett intressant och originellt sätt.

Vi levererar denna produkt färdigrostad och med en förseglad ytan som gör att rosten inte färgar av sig.

 

INSTALLATION:

Det är enkelt att montera våra väggdekorer med den dolda upphängningen på baksidan och konstverket kan placeras inom- eller utomhus.

Vi skickar alltid med en monteringsmall, för enkel och snygg montering.

 

INDIVIDUELLA BESTÄLLNINGAR:
Vi erbjuder ett brett utbud av produktanpassning. Storleken på produkten kan anpassas efter dina behov. Kontakta oss gärna!


En produkt designad och tillverkad av Fasaddekor.se i vår egen svenska fabrik.

^ Upp ^
Copyright © 2023 Fasaddekor.se.