Svensk tillverkning
Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Logga in

Hussiffror online

Hussiffror online

Att använda husnummer som fasaddekor har blivit mycket populärt de senaste åren och vi tillverkar marknadens mest exklusiva produkter i absolut högsta kvalitet utan kompromisser. Vi har husnummer med siffror och med bokstäver i flertalet olika stilar, kulörer och storlekar.

Tydliga hussiffror är även en stor hjälp för de som enkelt behöver hitta adressen, såsom brandkår, ambulans, taxi eller givetvis vänner och bekanta.

Våra husnummer tillverkas i högblankt, laserskuret 5 mm akryl/plexiglas och monteras mot fasaden med hjälp av helt dolda monteringsdistanser utan missprydande synliga skruvskallar eller täcklock på fronten. Att montera våra produkter är enkelt och du får alltid ett färdigt kit med borrmall, rostfri skruv samt plugg. Har du en träfasad med lock så erbjuder vi distansrör som du kapar till önskad längd för att kompensera för nivåskillnaden mellan bräda och lock.

För husnummer med bokstäver eller längre med siffror producerar vi kostnadsfritt en sammansatt borrmall för hela ditt husnummer så att monteringen går enkelt utan att du behöver mäta in avstånd mellan de olika siffrorna eller bokstäverna.

Vi tillverkar våra produkter i skånska Höör och har valt material samt konstruktion för att passa det skandinaviska klimatet i många, många år. Vid ommålning av fasaden kan våra husnummer klickas loss ur distanserna och därefter enkelt återmonteras.
Använd gärna vår nya designfunktion för att skapa dina siffror och förhandsvisa dem mot din egen fasad! Klicka här >>

^ Upp ^
Copyright © 2017 Fasaddekor.se.