Försäljningsvillkor

 
1. Allmänt 
 
Scandexpo AB (556858-7546) bedriver verksamhet för fasddekor.se
 
I priserna ingår moms med 25%.
 
Är du under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd för få att beställa hos oss.
 
 
2. Användning av webbplatsen
 
Tillgång till och användning av denna webbplats och de produkter och tjänster som finns på denna webbplats (gemensamt kallat "Tjänsterna") är föremål för följande villkor ("Allmänna villkor"). Genom att använda Tjänsterna, samtycker du till att de allmänna villkoren kan komma att uppdateras av oss från en tid till annan. Du bör därför hålla dig uppdaterad på denna sida regelbundet för att bli varse om eventuella ändringar som fasaddekor.se kan ha gjort av de allmänna villkoren.
 
Tillgång till denna webbplats är tillåten på tillfällig basis och fasaddekor.se förbehåller sig rätten att återkalla eller ändra Tjänsterna utan att meddela det i förväg. Fasaddekor.se kommer inte stå som ansvarig i det fall att denna hemsida är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon tidsperiod. Från en tid till annan, kan vi begränsa åtkomsten till vissa delar av eller hela denna webbplats.
 
 
3. Sekretesspolicy
 
Vår Sekretesspolicy beskriver hur vi kommer att använda dina personuppgifter. Genom att använda denna webbplats, samtycker du till den behandling av uppgifter som beskrivs där och garanterar att alla uppgifter som du lämnar är korrekta.
 
 
4. Orderbekräftelse och överlåtelse av risk
 
När vi mottagit din beställning skickas en bekräftelse via e-post. Önskar du annullera eller ändra något i din order är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. 
 
Du blir ägare till de varor du beställt först när de har levererats till dig och vi har mottagit en fullgod betalning för varorna. När varorna har levererats till dig övergår ansvaret för deras förlust eller förstörelse till dig.
 
 
5. Leverans
 
Normal leveranstid från fasaddekor.se är 5-7 arbetsdagar efter det att din order har packats. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. 
Försändelsen ligger hos ombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 249 kr för paket som ej hämtats ut.
 
 
 
6. Säkerhet vid köp och betalning
 
Fasaddekor.se förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Vårt interna säkerhetssystem varnar om en order misstänks kunna vara ett bedrägeri.
 
Om säkerhetssystemet slår till väljer vi att inte leverera aktuell order. Ibland innebär det att en order stoppas trots att det inte rör sig om ett bedrägeri. Vi hoppas att du som kund har överseende med detta eftersom det rör sig om din säkerhet. Alla misstänkta bedrägerier polisanmäls och ärendet lämnas sedan till våra externa partners för vidare uppföljning.
 
 
7. Ångerrätt
 
Då vi tillverkar varje produkt specifikt efter kundens önskemål gäller inte ångerrätten enligt lagen om distanshandel. 
 
8. Returer & Återbetalning
 
Då vi tillverkar varje produkt specifikt efter kundens önskemål accepterar vi inga returer och utför inga återbetalningar. I fall vi har levererad en skadad produkt eller fel vara ber vi dig att kontakta kundtjänsten. Vi hjälper dig snabbt och okomplicerad. 
 
 
9. Tillämplig lag och jurisdiktion
 
Dessa Köp- och leveransvillkor och din användning av Webbsidan (och alla relationer utan kontraktsnatur som kan uppstå genom eller i samband med dem) ska regleras av och tolkas i enlighet med svensk materiell lag. Du accepterar det svenska domstolsväsendets exklusiva jurisdiktion för att avgöra tvister som kan uppkomma genom dessa Köp- &leveransvillkor.
^ Upp ^
Copyright © 2024 Fasaddekor.se.