Rostfritt väggdekor Välkommen

Rostfritt väggdekor Välkommen

Från: 862:-


Vänligen välj:
Rostfri väggdekor Välkommen 
Vår väggdekor välkommen är en unik och original väggkonst i rostfritt borstat stål. Minimalistisk design och rostfritt stål passar till många inredningsstilar. Det ser bra ut vid husets entré samt i många olika interiörer i vardagsrum, korridorer eller matsalar.

Den hängande väggprydnaden är gjord av ett snyggt, tidlöst och extremt dekorativt material - rostfritt ståhl. Motivet är laserutskuret i 2 mm borstad rostfritt stål.
Denna unika väggdekoration är också en bra presentidé till vänner eller släktingar. Det är ett perfekt val som bröllopsgåva.


STORLEK OCH MATERIAL:

60 x 24 cm (bredd x höjd)

80 x 32 cm (bredd x höjd)

100 x 40 cm (bredd x höjd)


 
Rostfritt stål, 2 mm tjockt

CORTEN - MATERIALINFO:
Rostfritt är ett mycket ädelt material, extremt hållbart och mycket dekorativt på grund av sin fina borstade yta. Rostfritt stål är ett material som visar beständighet och tidslös elegans. Rostfritt stål ger en ädel känsla har en matt silvrig färg. Rostfritt stål är inte fin borstad skiftar fint i kulören beroende på hur ljuset fallar på den. Det skiljer sig från lackerat eller målat stål genom sin vackra borstade yta. Varsamt borstning ger struktur på materialet gör själva stålet till en unik dekoration och en synlig accent av hemutrymmen. Rostfritt stål är en klassiker som aldrig gå ur tiden

Vi levererar denna produkt borstad och med omsorgsful avgradade kanter. 

INSTALLATION:
Vi bifogar en detaljerad monteringsguide till produkten.
Det är bäst att installera dekorationen på väggen med neodymmagneter, vilka ingår i leveransen.

Observera: det slutgiltiga valet av pluggar beror på typ av vägg och är på kundens sida.
Alternativt kan produkten hängas med 3M (mycket stark) limtejp. Valet är upp till kunden.

INDIVIDUELLA BESTÄLLNINGAR:
Vi erbjuder ett brett utbud av produktanpassning. Storleken på produkten kan anpassas efter dina behov. Kontakta oss gärna!

^ Upp ^
Copyright © 2024 Fasaddekor.se.