Blogg-text

"Folk som cyklar förbi brukar stanna och peka"

Dekorativt, informativt och något som fångar ögats uppmärksamhet. För ett år sedan beställde Margaretha siffran 1 från Fasaddekor.se. Här berättar hon vad det inneburit för villans utseende och varför hon rekommenderar det.


– Det är en unik detalj som sticker ut, säger hon.

Krukor med fina växter och blommor, vackra utemöbler eller snygga trädgårdslampor. Det finns många sätt att dekorera utsidan av huset. Men kanske ingenting sticker ut så mycket som att dekorera sin fasad med husnumret i megaformat. Det gör det dessutom enklare för släkt, vänner, bekanta och brevbäraren att hitta till huset. Margaretha bor i en fin villa i Åhus tillsammans med sin sambo och tänkte på just detta när hon började googla efter husnummer för ett år sedan.


– Jag kom in på Fasaddekor.se och hittade en 1:a som var väldigt snygg och passande för vår villa, berättar hon. Eftersom du själv kan välja material, storlek och färg gick processen väldigt snabbt.


– Jag visste direkt vad jag ville ha: En 1:a i svart plexiglas, cirka en halvmeter hög. Det passar fint till vår vita villa med grått tak. Efter jag gjort mina val och beställt siffran, skickades den tillsammans med borranvisningar på posten.

Var det svårt att montera siffran?
– Nej det var mycket enkelt. Vare sig min sambo eller jag är särskilt händiga, men vi klarade det utan någon som helst ansträngning på egen hand.

Har ni fått några reaktioner från era grannar?
– Ja, många påpekar att det inte direkt går att missa att vi bor på nummer 1. Folk som cyklar förbi brukar också stanna och peka

Tror du det påverkar värdet på huset?
– Det är en fräck detalj som fångar ögat, kanske blir huset mer lättsålt på grund av det också, avslutar M
argaretha.

 

 
^ Upp ^
Copyright © 2024 Fasaddekor.se.