Förfrågan specialsiffra
* Obligatorisk uppgift

*
*

FÖRFRÅGAN OM SPECIALSIFFROR TILL FASAD & HEM

Vi tillverkar vår fasadsiffror i egen fabrik och kan därför erbjuda många olika lösningar av typsnitt av nummer, siffror, färger eller med belysning bakom husnumret:

Beskriv nedan vad vi kan hjälpa dig med, vi lovar att återkomma snabbt!

*Tänk på att vårt svar kan hamna i din "skräppost". Vi svarar normalt alltid inom 24h, måndag till fredag.

Unika husnummer, trädgårds- & fasaddekorationer

Vi har redan ett väldigt stort utbud av husummer där du kan välja allt från svarta, vita, guld, rödfärgade nummer i i högblank akryl, med eller utan belysning. Eller varför inte en ritktig högkvalitativ metall i rostfritt stål, mässig, koppar, rost eller spegelstål? Eller helt unika antikstål. Vi har även fasadnummer, bokstäver som nummer på huset i betong i grått, rött, blått grönt & umbra samt i graftfulla sten som skiffer och granit.

Namn in nummer - få egen text i just ditt fasadsiffror

Eftersom vi tillverkar alla våra fasadsiffror och fasadbokstäver helt själv kan vi även anpassa dem och göra dem helt unika till just er. Bland annat kan vi låta vår magi skina genom att ni själva bestämmer vad som ska stå i fasadnumret. Allt från gatunamn, till mer unika saker som ert namn eller en välkomnade hälsningsfras. Kolla in möjligheterna med namn i nummer nu direkt och få en tydlig bild av hur det kommer se ut när du får dem hemsickade.

Unika fasadsymboler, dekorskärmar och trädgårdsdekorer

Trädgårdsdekorer är det senaste inom inredning av trädgården, det är inte bara dekorativt utan fungear lika bra som stöd tillväxter som att rama inuppfarten och avgränsa till lekområden eller vad man själv tycker det skulle passa till. Med mängder av härliga mönster med allt från bävrar, fåglar, fjärillar eller varför inte en älva som flyger runt bland dina växter kan du på ett nytt och spännande sätt liva upp din trädgård. Självklart finns trädgårdsdekorerna i samma stora utbud och möjligheter som våra fasadnummer.

Vill man skaffa sig ett hållbart, snyggt och ovanligt insyns- & vindskydd eller bara önskar en riktigt ovanlig utsmyckning till trädgården rekommenderar vi våra dekorskärmar. Här kan du enkelt begränsa insynen till din altan, pool & trädgård på ett sätt inga andra grannar gör. Du kan skapa mönster och bygga upp hela upplevelser genom att kombinera ihop flera skärmar till en gigantisk tavla om så önskas. Som alltid medföljer enkla och jättebra monteringsanvisningar för att du själv ska kunna få upp dekorskärmarna

Sist men inte minst har vi våra älskade fasadsymboler - att sätta liv och personlig prägel på fasaden är något som ofta glöms bort. Med våra fasad symboler kan du på ett väldigt snyggt sätt få upp bilder på djur, natur och känslor som hela gatan kan se. Du kan med symbolerna även enkelt visa om du har en hund, katt eller till och med en apa i hemmet - för att locka in besök eller skrämma bort en tjuv. Snyggt smart och effektivt.

Har vi berättat hur snabbt & enkelt monteringen går till?

Alla våra husnummer och fasaddekorationer går att montera på alla typer av fasader och material. Vi skickar med borrmallar för hela din montering vilket vi garanterar är betydligt lättare än att mäta själv och det ger ett bra resultat varje gång! Det ingår även distansrör och tydliga insktruktioner för att du eller vem som gör det enkelt och snabbt ska kunna få upp dina nya fina nummer och dekorationer på husväggen. Läs mer på vår monteringsguide.

Välkommen!
 


^ Upp ^
Copyright © 2023 Fasaddekor.se.