Svensk tillverkning
Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Logga in
Soptunneskydd Insbruck 3 kärl
Soptunneskydd Insbruck 3 kärl Soptunneskydd Insbruck 3 kärl Soptunneskydd Insbruck 3 kärl Soptunneskydd Insbruck 3 kärl

Soptunneskydd Insbruck 3 kärl

10873:-


Vänligen välj:

Färg
Våra soptunneskydd är ett snyggt och dessutom praktiskt sätt att dölja dina vanligtvis mindre snygga soptunnor. Modellen Insbruck i rostigt Cortén utstrålar sommarkänsla året runt med sitt dekorativa motiv.

Soptunneskyddet är tillverkat i ett ovanligt, tidlöst och extremt dekorativt material - Corténstål. Motivet är vackert laserutskuret och ovankanterna är mjukt bockade för att inte vara vassa.

Cortén är ett material som visar tidens gång och är vid leverans stålfärgat men rostar vackert i utomhusmiljö. Rostytan blir fint rödbrun och ger en varm känsla. Cortenstål är inte homogent och monotont utan skiftar fint i kulören. Det skiljer sig från lackerat stål genom att varje produkt som tillverkas av det är unik.

 

STORLEK OCH MATERIAL:

 

Antal kärl: 3

Bredd: 740 mm
Längd: 2433 mm
Höjd: 1158 mm

 

Cortenstål med extremt lång livslängd (i princip evig).

 

MONTERING

 

Soptunneavskärmnigarna är enkla att montera och du får ett kit med 3 skärmar samt skruv, brickor och monteringsdistanser. Du köper själv valfria trästolpar (70 x 70 mm kan vara lämpligt) och monterar dessa på t ex betongplintar eller varför inte låta avskärmningen stå löst på en plan yta.

 

INSTALLATION

 

En utförlig monteringsguide och monteringsmaterial ingår. Stolpar och stolparnas fästen ingår ej i leveransen och ordnas av kunden själv.

ANDRA STORLEKAR:

Soptunneskydd Insbruck till 1 kärl

 

Soptunneskydd Insbruck till 2 kärl

^ Upp ^
Copyright © 2023 Fasaddekor.se.