Betala så här
  Svenska  
Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Logga in

Snygga fasadsiffror till din villa - hitta din favorit fasadsiffra!

 

 

Att utsmycka dina villa med fasadsiffror är ett fantastiskt bra sätt att ge huset ett exklusivt och medvetet designat intryck, helt enkel att skapa – snyggaste fasaden på gatan.

Stora fasadsiffror är också uppskattat för dem som behöver hitta adressen, såsom taxi, vänner och bekanta men även för brandkår och ambulans.

I vår fabrik i skånska Höör tillverkar vi fasadsiffror i mycket tålig och vacker laserskuren, högblank akryl/plexiglas som håller väldigt många år även i det tuffa skandinaviska klimatet.

Fasadnummer och bokstäver finns i flertalet teckensnitt och kulörer för att passa varje smak och fasad. Storlekar finns från 200 mm höjd till gigantiska och modiga 1200 mm.

För att ytterligare förhöja det visuella intrycket levererar vi alltid nummer och bokstäver med osynliga monteringsdistanser som lyfter ut dekoren från fasaden. Naturligtvis helt utan fula synliga skruvskallar eller täcklock. Våra siffror kan enkelt snäppas loss från distanserna vid när huset ska målas om och därefter, lika enkelt, sättas tillbaka

Våra fasadnummer levereras i färdiga set med rostfri skruv, plugg och borrmall och kan monteras på alla fasadtyper. Monteringen går lätt och kan normalt göras utan att anlita hantverkare. För mer information, se vår monteringsguide. Skulle ni ha frågor inför monteringen så är vi bara ett telefonsamtal eller ett mail bort.

Om du inte känner dig trygg i att montera själv så kan naturligtvis en lokal hantverkare enkelt
hjälpa dig.

Om du inte finner vad du söker här i webbutiken så har vi ofta möjlighet att skapa speciallösningar av olika slag och hör då gärna av dig per telefon eller mail. Vi arbetar även frekvent med bostadsföreningar, bostadsföretag och byggföretag.

Välkommen till vår webbshop och få snyggaste fasaden på gatan!

 

^ Upp ^